• facebook
  • youtube
  • mail

Школска слава Свети Сава, 27.01.2024.године

✨🍷🎶 PROSLAVA ŠKOLSKE SLAVE “SVETI SAVA”
✨🍷🎶 Povodom obeležavanja školske slave u holu naše škole organizovan je bogat muzičko scenski program koji je započet uz zvuke himne Svetom Savi i nastavljen sjajnim izvođenjem besede, recitacija, folklornim pesmama i igrama.
✨🍷🎶 Direktorica škole, Ljiljana Nonković, obratila se publici kratkim pozdravnim govorom, a zatim je uz čestitanje na zasluženom uspehu uručila bukete cveća nastavnici Emini i učenici Anji.
✨🍷🎶 Zasluga za besprekorno izvođenje tačaka i samu organizaciju scene pripada nastavnicama: Jovani Žarković, Viktoriji Balić, Mariji Nosal i našem članu pomoćnog osoblja, Žižak Zoranu- Žaku. Posebno iznenađenje i pravo osveženje na sceni priredila nam je mlađa i starija grupa folkloraša i izvođača pesama, članica KUD “Dunavac” iz Bačkog Novog Sela. KUD predvodi umetnički rukovodilac, naš Danijel Dado Balaž koji je i sam upotpunio proslavu svojim fenomenalnim vokalnim izvođenjem pesme “Smrt Majke Jugovića”.
✨🍷🎶 Nakon priredbe usledilo je svečano rezanje slavskog kolača.
✨🍷🎶 Ovom prilikom se, pre svega, zahvaljujemo svim meštanima sela koji su svojim prisustvom i u velikom broju zaista uveličali proslavu pružajući podršku svojim najmilijima i svim ostalim učesnicima priredbe. Takođe, zahvaljujemo ocu Strahinji i članovima KUD “Dunavac” BNS na nezaboravnom učešću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *